معرفی کامل بهترین اسلایدرهای وردپرس
شاید یکی از مهمترین مشکلاتی که طراح یک سایت با آن برخورد کند، انتخاب یک اسلایدر خوب باشد. در این مقاله قصد داریم که بهترین اسلایدر های سیستم وردپرس را به شما معرفی کنیم و آنها را از نظر عملکرد و کیفیت بررسی کنیم. پس اگر به دنبال اطلاعات کافی از بهترین اسلایدارهای وردپرس هستید و از گشتن بین هزاران پلاگین اسلایدر در وردپرس خسته شدهاید این مقاله را دنبال کنید. در این متن ما، ۵ پلاگین اسلایدر وردپرس را به شما معرفی کرده و سپس آنها را از لحاظ سرعت، سهولت در استفاده و ویژگیهای کلی دیگر مقایسه میکنیم. هدف ما این است که در پایان این مقاله شما بتوانید بهترین پلاگین اسلایدر را با توجه به نیاز خود در سایت وردپرسی مورد نظرتان به کار گیرید.
مشکلات رایج در اسلایدرهای وردپرسی
مشکلی که اغلب طراحان سایت با اسلایدرها دارند این است که این اسلایدرها به کندی عمل میکنند. باید دقت کنید که اگر یک پلاگین اسلایدر وردپرس به درستی کدنویسی نشده باشد سرعت لود سایت شما را افزایش میدهد. همچنین نداشتن سرویس میزبانی خوب باعث میشود که سرعت سایت شما از حد معمول هم پایینتر بیاید. همانطور که قبلاٌ در مقالۀ راهکارهای افزایش سئوی سایت اشاره کردیم. سرعت پایین لود صفحات باعث از دست دادن مخاطبانتان خواهد شد. مشکل دیگری که اغلب طراحان سایت با آن درگیرند پیچیدگی و طرز صحیح استفاده از اسلایدرهاست. این امر به خصوص برای کسانی که به تازگی وارد دنیای طراحی سایت شدهاند پررنگتر است. نکتۀ بسیار مهم در استفاده از پلاگین اسلایدر در سیستم وردپرس این است که شما باید مطمئن شوید که اسلایدر مورد نظر شما به صورت ریسپانسیو (واکنشگرا) طراحی شده باشد تا در موبایل و تبلت نیز، سایت شما به درستی به مخاطبانتان نمایش داده شود. حالا از بین این مشکلات، تعداد فراوان اسلایدرها انتخاب را سخت میکند، ولی نگران نباشید ما در مورد اسلایدرها تحقیق کردیم و از بین هزاران پلاگین موجود در دنیای وب، ۵ پلاگین خوب را همراه با عملکرد آنها به شما توضیح خواهیم داد.
شاید شما بگویید که ما چگونه ادعا میکنیم که بهترین اسلایدرهای موجود را به شما معرفی میکنیم؟ باید به شما بگویم که معیار انتخاب ما و همچنین مقایسۀ اسلایدرهای معرفی شده، محبوبیت و استقبال زیاد از این پلاگینهاست. همچنین دیگر معیار ما آزمایشات سادهای است که این پلاگینها را از نظر سرعت، سهولت در استفاده و امکانات انجام دادهایم.
معرفی ۵ اسلایدر بهینه در وردپرس
ما به ترتیب این ۵ پلاگین را به شما معرفی میکنیم و سپس به ویژگی و مقایسۀ آنها با توجه به المانهای بالا میکنیم. این ۵ اسلایدر بهینه به ترتیب عبارت اند از:
حالا باید به معرفی امکانات و ویژگیهای هر کدام از این اسلایدرها بپردازیم. پس اول از همه سرعت این افزونهها، که بدون شک برای هر طراح سایتی از اهمیت زیادی برخوردار است را با هم مقایسه میکنیم.
مقایسۀ سرعت اسلایدرها
همانطور که گفتم سرعت و زمان بارگذاری سایت یک معیار مهم برای انتخاب اسلایدرها در سیستم وردپرس است. سرعت کم اسلایدرها باعث نارضایتی کاربران میشود و این نارضایتی باعث این میشود که موتورهای جستجوگر شما را فراموش کنند و به اصطلاخ سئو سایت شما پایین بیاید. پس سرعت یک اسلایدر مهمترین اولویت ما در طول این مقاله است.
در تصویر پایین میتوانید سرعت تمام اسلایدرهای معرفی شده را مشاهده کنید:
همانطور که آمار در تصویر بالا نشان میدهد، اسلایدر Soliloquy (جادویی) جایگاه پرسرعتترین پلاگین را در تحقیق ما به خود اختصاص داده است که دلیل این سرعت بالا، کدنویسی بهینۀ این افزونۀ وردپرسی میباشد. در واقع این اسلایدر از یک ترفند ساده استفاده میکند و در ایتدا ظاهر یا رویۀ پلاگین را بارگذاری میکند و سپس سایر اجزای اسلایدر به طور یکنواخت لود میشوند. این عمل علاوه بر سرعت بخشیدن به سایت باعث میشود در نگاه مخاطبان نیز سایت شما پرسرعت به نظر برسد. پس اگر میخواهید تجربۀ طراحی یک سایت پرسرعت را داشته باشید، از اسلایدر Soliloquy استفاده کنید. حالا که سرعت این اسلایدرها را با هم مقایسه کردیم به قدم بعدی از آزمایشاتمان میرویم و این افزونههای وردپرسی را از نظر سهولت در استفاده و کاربری با هم مقایسه میکنیم.
مقایسه اسلایدرها از نظر راحتی در استفاده
ساختن یک اسلایدر بر اساس نیازمان کار راحتی نیست، ولی هدف ما معرفی اسلایدری است که یک مبتدی نیز به آسانی بتواند با آن کار کند. پس حالا هر کدام از اسلایدرهای معرفی شده را به ترتیب بر اساس معیار راحتی در استفاده بررسی میکنیم:
اسلایدر Soliloquy (جادویی)
به جرئت میتوان گفت که از بین هزاران افزونۀ فردپرسی در زمینۀ اسلایدر، Soliloquy یکی از آسانترین و کاربردیترین پلاگین موجود در دنیای وب است. نصب آن در سیستم وردپرس بسیار آسان است و بر اساس اصول ریسپانسیو طراحی شده است. برای توضیح چگونگی نصب و راهاندازی این اسلایدر در آیندهای نزدیک مطلبی را قرار میدهم.
یکی از دلایلی که اسلایدر Soliloquy را از سایر پلاگینهای موجود متمایز میکند این است که از دستورالعمل های برنامه نویسی وردپرس استفاده می کند و با رابط کاربری وردپرس بومی شما ترکیب می شود. کار با اسلایدر Soliloquy بسیار آسان است و در ایجاد رابط بصری کاربری آن به طور پیش فرض به افزونه مدیا آپلودر وردپرس توجه شده است.
همانطور که در تصویر بالا مشاهده میکنید، در این اسلایدر شرتکد، برچسب قالب، یک دکمه در قسمت ویرایشگر پست و ویجت برای اضافه کردن اسلایدها به بخش های مختلف وب سایت شما وجود دارد.
اسلایدر Nivo
ایجاد اسلایدر به وسیلۀ Nivo بسیار ساده و آسان است. شما میتوانید عکسهای مورد نظرتان را در مدیا آپلودر انتخاب کنید و چندین عکس جدید را به صورت یکجا آپلود کنید. همچنین از دیگر ویژگیهای این اسلایدر میتوان به قابلیت کشیدن و تنظیم مجدد سفارشاتمان اشاره کنیم. حالا با استفاده از همین رابط مدیا آپلودر شما میتوانید کپشنها، لینکها و متنها را به تصاویر اسلاید خود اضافه کنید. همچنین با شرتکدها و برچسبهای قالب، شما می توانید یک اسلایدر را برای پست ها، صفحات و فایل های قالب را به سایت خود اضافه کنید.
اسلایدر Nivo فایلهای ویدیویی و دیگر فایلهای چندرسانهای را پشتیبانب نمیکند. یهنی این اسلایدر محدود به نمایش اسلایدهای تصاویر است. این بستۀ نرمافزاری شامل تمهای زیبا و اثرگذار است که میتوانید بر اساس کاربری خود آن را انتخاب کنید. در مورد عملکرد و کارایی این افزونۀ وردپرسی باید گفت که تنظیمات پلاگین، ایجاد نمایش اسلاید و اضافه کردن اسلایدها به پست ها / صفحات بسیار ساده و آسان است و باید گفت که بهترین گزینه بعد از اسلایدر Soliloquy، انتخاب این اسلایدر وردپرسی است.
Meteor Slides ( اسلاید شهاب سنگی)
هنگام ایجاد یک اسلایدشو در Meteor Slides، شما باید هر اسلاید را به صورت جداگانه آپلود یا انتخاب کنید. این کار ممکن است وقت زیادی را از شما بگیرد و علاوه بر آن به احتمال زیاد برای افراد تازه کار بسیار گیجکننده میشود.
عواملی که باعث میشود Meteor Slides نسبت به دو افزونۀ معرفی شده، محدود عمل کند این است که نمیتوانید اسلایدرهای خود را در اسلاید شو مرتب کنید، علاوه بر این امکان ایجاد فایل ویدیوی یا متنی در این پلاگین موجود نمیباشد ولی اگر فقط به دنبال ایجاد یک اسلایدر ساده در سایت خود هستید میتوانید از این افزونۀ وردپرسی استفاده کنید.
Revolution Slider (اسلایدر چرخشی)
ایجاد اسلایدر با استفاده از Revolution Slider به صورت مستقیم امکان پذیر نیست زیرا فرآیند ایجاد اسلایدر و خود اسلایدر به صورت جدا اتفاق میافتد. هنگام ایجاد این اسلایدر، شما تمام گزینههای سفارشی سازی مانند تغییر اندازه، ریز عکسها، انیمیشنها و غیره را خواهید دید، اما شما توانایی ایجاد اسلایدهای مختلف دیگر را ندارید.
LayerSlider (اسلایدر لایهای)
LayerSlider بسیار شبیه به اسلایدر چرخشی که در بالا به معرفی آن پرداختیم میباشد، و این یک نقطه ضعف برای این افزونه به حساب میآید زیرا در این اسلایدر هم رابط کاربری با رابط کاربری وردپرس مطابقت ندارد.

همانطور که گفته شد ایجاد اسلایدر با استفاده از این افزونه برای افراد مبتدی زیاد آسان نیست ولیاطلاعات زیادی به صورت لینک از این پلاگین وجود دارد که میتواند به شروع کار شما کمک کند.
مقایسۀ امکانات اسلایدرها
حالا در این قسمت میتوانید با وجود ویژگیها و امکانات موجود در این پلاگینها بسته به نیاز و کاربری سایت خود انتخاب کنید. اگر تمام استفاده شما به گذاشتن عکسهای ساده در اسلایدر شو ختم میشود میتوانید از اسلایدرهای Nivo Slider و Meteor Slides استفاده کنید. این دو افزونۀ وردپرس برای آنهایی که به دنبال تغییرات ساده در تصاویر اسلایدر سایت خود هستند بسیار مناسب است.
اسلایدرهای Soliloquy، Revolution Slider، و LayerSlider دارای قابلیتهای زیادی میباشند.
همانطور که گفته شد، دو اسلایدر Revolution Slider و LayerSlider دارای رابط کاربری مجزایی نسبت به سیستم وردپرس هستند و این مسئله ممکن است برای مبتدیان باعث بروز مشکل شود ضمن اینکه پلاگینهای ذکر شده تمامی این ویژگیها را به صورت یکجا در خود جا دادهاند پس بنابراین برای استفاده از این اسلایدرها ما دکمههای زیادی را باید وارد حافظۀ تصویری خود کنیم.
سایر مزایا
از سوی دیگر، Soliloquy یک رابط کاربری بسیار ساده تر و سازگارتر را نسبت به طراحی وردپرس ارائه می دهد تا شما بتوانید به راحتی از تمامی ویژگیهای آن بهرهمند شوید.
مقایسۀ قیمت اسلایدرها
مطمئناٌ جدا از تمامی ویژگیهای اسلایدرها، قیمت آنها نیز از اهمیت بسیاری برای ما برخوردار است. در تصویر زیر شما میتوانید قیمتگذاری این پلاگینهای معرفی شده را ببینید و بر اساس نیاز و بودجۀ خود بهترین پلاگین را انتخاب کنید. ضمن اینکه اسلایدر Meteor Slider به صورت رایگان عرضه میشود پس بنابراین در لیست زیر به آن اشارهای نکردهایم:
حالا با قیمتهای این اسلایدرها آشنا شدیم. جدا از قسمت قیمتگذاری، در تمام طول تحقیق متوجه شدیم که بهترین انتخاب با توجه به معیارهایی که بررسی کردیم ، استفاده از اسلایدر Soliloquy است. این پلاگین سرعت بسیار زیادی نصبت به سایر نمونهها در بازار دارد. کدنویسی آن به صورت کاملاٌ استاندارد انجام گرفته است. اطلاعات زیادی برای چگونگی استفاده از آن وجود دارد و برای طراحان قالب وردپرس و حتی تمام کاربران مبتدی در این زمینه بسیار آسان و کاربردی است.
حالا دیگر به پایان مقاله رسیدیم. امیدوارم که از این به بعد، خیلی راحت بتوانید بر اساس نیاز خود بهترین پلاگین را در زمینۀ ایجاد اسلایدر انتخاب کنید. تمام تلاش ما این است که بتوانیم به شما کمک کنیم تا راحتتر و اصولیتر از گذشته دست به طراحی یا توسعۀ وب سایت خود بزنید. اگر شما هم پلاگینهای دیگری را میشناسید که در این زمینه میتوانند مفید باشند را در قسمت نظرات بنوسید تا سایر مخاطبان این مقاله بتوانند از آنها استفاده کنند. از این که برای دریافت اطلاعات در زمینۀ طراحی سایت و قالب وردپرس مطالب ما را مطالعه میکنید از شما سپاسگزارم. از مطالب دیگر ما هم بازدید کنید.
دیدگاهتان را بنویسید